avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si intabulare, suprapunere terenuri
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si intabulare, suprapunere terenuri

Bune seara! Am si eu o problema cu intabularea locuintei. In noiembrie 2016am inceput procedurile de cadastru si intabulare. S-au facut masuratorile si s-au gasit mai putini metri decat in actele de vanzare- cumparare( stau la curte, casa a fost cumparata prin chitanta de mana in 1986,ulterior, in 91, aceasta chitanta de mana fiind legalizata prim hotarare judecatoreasca, cadastrul nefiind facut pana acum). Acum domnul cadastrist imi spune ca nu poate merge mai departe cu actele, deoarece unul din vecini se sprapune pe terenul meu cu 2m, si pana acesta nu isi reface cadastrul nu pot face nimic. Am vorbit cu vecinul respectiv, incercand amiabil sa rezolvam problema insa dansul nu vrea sub nici o forma sa isi refaca cadastrul. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cadastru stelutaalbinuta stelutaalbinuta Bună ziua! Am cumpărat un teren in 2005 cu contract de vanzare,am făcut cadastru la teren,apoi am făcut casă cu toate actele necesare, gard conform ... (vezi toată discuția)
Intrebare. ContSters244653 ContSters244653 Buna dimineata! Rog pe cineva disponibil sa-mi raspunda la o intrebare. Sora mea vrea sa cumpere un teren in vecinatatea casei ei insa cel care sustine ca ... (vezi toată discuția)
Am cadastrul facut in 2010 si e mai putincu 41 metri ca in acte mateimihai1965 mateimihai1965 Am facut cadastrul in 2010 si e mai putin ca in acte cu41 metri vecinul zice ca nu poate face cadastru pentru ca nu iese cotele din satelit ale lui si sa merg ... (vezi toată discuția)