avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am cadastrul facut in 2010 si e mai putincu 41 metri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am cadastrul facut in 2010 si e mai putincu 41 metri ca in acte

Am facut cadastrul in 2010 si e mai putin ca in acte cu41 metri vecinul zice ca nu poate face cadastru pentru ca nu iese cotele din satelit ale lui si sa merg cu el sa vorbim ca daca nu vreau ma da in judecata ce pot face in aceasta situatie eu am cadastri si intabularea facute 2010 el acum le face ca a facut constructie noua cu etaje ce ma sfatuiti sa fac.multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 21:34, 10 Iulie 2018
Incercati sa vorbiti amandoi cu acelasi cadastrist care v-a facut dumneavosatra cadastrul si poate rezolva cu masuratorile ca sa nu existe suprapuneri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere cadastru gs2005 gs2005 Buna ziua, Posed un teren din 2003. Anul trecut am masurat si pus stalpi mici la colturi. In primavara 2007 am vazut pe teren ca unii stalpi au disparut si ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare, suprapunere terenuri clctina clctina Bune seara! Am si eu o problema cu intabularea locuintei. In noiembrie 2016am inceput procedurile de cadastru si intabulare. S-au facut masuratorile si s-au ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren looly looly Buna ziua. Anul trecut in decembrie am cumparat un teren.Am primit cadastru ,intabulare. De curand am fost sa fac trasarea terenului,conform cu ... (vezi toată discuția)