avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TAXA RADIO TV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TAXA RADIO TV

Doresc sa stiu daca SOCIETATILE COMERCIALE sunt obligate sa plateasca taxa radio TV,sau legea a fost stearsa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:56, 9 Iulie 2012
ICCJ, prin Decizia nr. 607/3.02.2011, a dispus anularea prevederilor legale prin care toate firmele cu sediul in Romania erau obligate la plata unei taxe lunare pentru serviciile publice de radio si tv.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)
Taxa radio si tv mihaela paula mihaela paula o sc mai este obligata sa plateasca taxa radio si tv? daca nu ,conform carui act normativ? (vezi toată discuția)