avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... hotie distrigaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

hotie distrigaz

In urma schimbarii contor-ului de gaze, suntem informati printr-o adresa sa ne prezentam la biroul de pierderi nontehnice. Aici doi domni foarte patrunsi de situatie ne instinteaza ca intr-o membrana s-au gasit doua gauri si ca atare trebuie sa platim o suma " modica" de 10 000 lei in urma unui calcul (cam 100 lei metru cub de gaz).Ce pot face in aceasta situatie? mentionez ca gaurile din membrana nu le-am vazut si bineinteles nu le-am facut si cred ca puteau fii facute foarte bine de un angajat distrigaz din cei care veneau sa verifice reteaua sau contorul(o perioada buna de timp am fost cap de retea si am avut diferite probleme). Va rog ajutati-ma!Am primit termen de 5 zile.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. intrebarea este : este obligatorie montarea de detector ... Cornel Cismas Cornel Cismas Buna ziua. Intrebarea este : este obligatorie montarea de detector de gaze daca in apartament nu exista nici un aparat conectat la reteaua de gaze ? Am aragaz ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Anulare factura mihai_84 mihai_84 Salut! In luna ianuarie mi-au schimbat contorul de gaze. In urma acestei proceduri s-au incheiat anumite procese verbale care includeau si indexul contorului ... (vezi toată discuția)