avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Intrebarea este : este obligatorie montarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Intrebarea este : este obligatorie montarea de detector ...

Buna ziua. Intrebarea este : este obligatorie montarea de detector de gaze daca in apartament nu exista nici un aparat conectat la reteaua de gaze ? Am aragaz electric si conducta de gaze este sigilata de catre Distrigaz. Acum administratia blocului m-a informat ca trebuie instalat detector de gaze chiar daca nu folosesc instalatia pentru ca am totusi in apt o conducta de aprox 1 metru ....
Cel mai recent răspuns: Cornel Cismas , utilizator 13:12, 10 Aprilie 2023
Daca in apartamentul dv exista instalatie de gaz-functionala sau sigilata,conform norme in vigoare este obligatoriu sa instalati detector de gaze
Exista situatii in care cedeaza instalatia din varii motive si exista riscul la incendiu
Buna ziua. Conform norme in vigoare.... imi puteti spune unde gasesc acele norme ? In urma cautarilor mele am gasit doar obligativitatea montarii in cazul in care exista un aparat racordat la retea ....fie el aragaz sau centrala. Nu gasesc nicaieri specificat obligativitatea in cazul in care in incapere nu se afla nici un aparat racordat. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pericol de explozie! bună ziua! vecinul de dedesubt ( stau la bloc) s-a apucat in ... Padre19 Padre19 Bună ziua! Vecinul de dedesubt ( stau la bloc) s-a apucat in miez de noapte sa desființeze vechea țeavă de gaze a blocului ( încă funcțională ... (vezi toată discuția)
Obligativitate montare detector gaze Bucureșteanxzy Bucureșteanxzy Buna ziua, Am o intrebare legata de obligativitatea montării detectoarelor de gaze. La verificarea de acum 2 ani, nu aveam termopan nici la bucatarie, ... (vezi toată discuția)
Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)