avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... creditul ipotecar poate fi numit si leasing ???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

creditul ipotecar poate fi numit si leasing ???

in intelesul art 253 cod fiscal alin 7 - leasing financiar = credit pe firma cu ipoteca pe cladirea cumparata ???

Alte discuții în legătură

Raport de reevaluare pentru imobil aflat sub contract de leasing cipriantarara cipriantarara Buna ziua, am un spatiu comercial pentru care am un contract de leasing activ inceput in 2011 si care se va termina in 2019. trebuie sa depun raportul de ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate leasing theanca theanca Societatile care desfasoara activitati de leasing trebuie sa fie de tip IFN? exista o lista cu societatile care sunt autorizate sa desfasoare activitati de ... (vezi toată discuția)
Tva deductibil contracte de leasing bbn_1982 bbn_1982 Buna. Am cumparat o masina in leasing inainte de 01.05.2009. Pot sa deduc tva-al aferent, sau numai firma de leasing il poate deduce? (vezi toată discuția)