avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inamtriculare fara plata taxei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inamtriculare fara plata taxei

Buna ziua am un autoturism toyota din 2001 euro 3 taxa 980E am hotarat sa o vand am bagat-o pe un site specializat in vanzari auto si acum cateva zile primesc un mail de la un birou de avocatura care se ofera pt 200E sa ma ajute sa inmatriculez masina fara plata taxei si pot plati suma chiar si in 2 rata 600lei cu 300lei la sfarsit cum pot sa ma asigur ca nu sunt doar niste falsi avocati care vor sa faca niste bani nemunciti au spus ca imi fac si o procura avoca...nu stiu cum
nu vreau sa dau 200e la pasari mai pun 200 si o inscriu la bulgari

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina opticr opticr Buna ziua! Am cumparat de la un cetatean roman o masina inmatriculata in bulgaria.Contractul de vanzare cumparare l-am facut la un birou notarial din ... (vezi toată discuția)
Proces verbal + 2 dovezi intocmite gresit si talon retinut al altui auto alexCta alexCta Buna ziua, vin si eu cu intrebari pe la voi dar si o stire bomba. :frantic: Nu prea gasesc ce e de facut in cazul meu si am nevoie de indrumarea voastra. ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)