avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema inmatriculare masina

Buna ziua! Am cumparat de la un cetatean roman o masina inmatriculata in bulgaria.Contractul de vanzare cumparare l-am facut la un birou notarial din Romania.Cetateanul roman detine o imputernicire din partea cetateanului bulgar,care ii da dreptul sa vanda masina.Aceasta imputernicire este,intocmita de un notar din Bulgaria, tradusa si legalizata la un notar din Romania.Prin urmare contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit iar eu am obtinut drepturi depline asupra masinii.Problema a aparut la politia rutiera care refuza sa-mi elibereze numere rosii in vederea inmatricularii auto pe motiv ca actele nu sunt valabile.Cu respect va rog sa-mi spuneti,un angajat al politiei poate submina autoritatea unui notar autorizat si sa declare ca un act incheiat de catre acest notar este ca si un fals?Ce as putea face eu si unde trebuie sa ma adresez pentru a putea sa ma bucur de dreptul de proprietate asupra autoturismului,conform contractului vanzare-cumparare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: opticr , utilizator 12:30, 12 Mai 2013
nu ma poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea in romania a unui autovehicul cumparat din bulgaria uskatu uskatu Salutare! Am cumparat o masina din Austria. In Romania am scos numere rosii de trei ori, dupa care am inmatriculat-o in Bulgaria pe firma (sunt trecut in ... (vezi toată discuția)
Autoturism fara acte BiankaDobrosavljevic BiankaDobrosavljevic Buna! Am o problema destul de mare...Am achizionat un autoturism de la un cetatean roman, care nu avea dreptul de proprietate asupra acelui autoturism. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)