avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatricularea in Romania a unui autovehicul cumparat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatricularea in Romania a unui autovehicul cumparat din Bulgaria

Salutare!
Am cumparat o masina din Austria. In Romania am scos numere rosii de trei ori, dupa care am inmatriculat-o in Bulgaria pe firma (sunt trecut in carte si certificat la utilizator). Acum o sa cumpar masina de la firma bulgareasca pt a o inmatricula in Romania.
Nelamuririle mele ar fi urmatoarele:
1. Mai pot obtine numere rosii de la politia romana?
2. Actele necesare inmatricularii pe care trebuie sa le iau de la firma care ar fi? In posesia mea se afla in momentul de fata, in original, cartea si talonul masinii. Trebuie sa iau de la firma contract de vanzare cumparare si factura sau numai unul din acestea?
3. Ce anume trebuie tradus din bulgara in romana? Cartea masinii si mai ce?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)