avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Romania

Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am tradus actele, dar din pacate am pierdut talonul masinii ( certificatul de inmatriculare bulgar, talon mic)masina este inmatriculata pe o firma bulgara in 2011,ca utilizator este trecut numele meu, am factura pe masina,dar serviciul de inmatriculari nu o inmatriculeaza definitiv din cauza ca nu mai posed talonul masinii,mentionez ca e aproape imposibil de a recupera talonul masinii din Bulgaria, posed toate actele necesare mai putin talonul fara de care nu se poate inmatricula definitiv masina in Romania,Masina este cumparata de mine din Germania, brief-urile fiind oprite in Bulgaria in momentul inmatricularii acolo, ce solutie as avea pentru a finaliza inmatricularea masinii in Romania?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Copii traduse si legalizate brief Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)