avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Romania

Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de sectia financiara,am carte identitate pe Romania eliberata de R.A.R. Iasi, am factura (masina e inmatriculata pe firma bulgara si ca utilizator e trecut numele meu)am si C.I.V. bulgara ( cartea de identitate a masinii) dar din pacate am pierdut talonul ( certificatul de inmatriculare)mentionez ca masina am cumparat-o in 2008 din Germania si posed si contractul de vanzare cumparare din Germania, as dori sa stiu daca se poate inmatricula in Romania fara talon,recuperarea unui duplicat din BG e foarte greoaie, aproape spre imposibil,mentionez ca talonul nu este retinut de nici o autoritate din tara sau U.E. e pierdut, as dori sa stiu cum se poate proceda in acest caz in modul cel mai legal.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)
Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare nelucotos nelucotos BUNA... VREAU SA INMATRICULEZ O MASINA MAZDA, MASINA ESTE DIN ITALIA, ARE EURO4, AM FACUT PROGRAMARE LA RAR, AS VREA SA STIU CAND MERG LA RAR CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)