avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... REINCADRARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

REINCADRARE

Am fost destituit din administratia publica locala cu ocazia disponibilizarilor , din motive care nu au avut la baza criteriile stabilite de lege.
Am actionat institutia in instanta si conform copiei dispozitivului sentintei civile , obliga paratii la reincadrarea in functia publica si plata salariilor indexate , majorate etc...
Am depus in acest sens o adresa , am primit un raspuns pe doua randuri cu concluzia ca sentinta civila a Tribunalului nu este executorie.Am afla ca in conformitate cu Codul Muncii , art.274 " Hotararile pronuntate pe fond sunt definitive si executorii de drept"
Ma poate ajuta cineva sa inteleg cine are dreptate , este rea vointa ... etc?

Alte discuții în legătură

Reincadrare stiuculita stiuculita Am fost destituit din administratia publica locala cu ocazia disponibilizarilor , din motive care nu au avut la baza criteriile stabilite de lege. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua . Pe scurt : am fost destituit dintr-o functie publica , printr-o decizie nelegala in anul 2011 , am contestat aceasta decizie la tribunal , am ... (vezi toată discuția)
Corespondenta cu dgrfp timisoara petrefaur petrefaur Buna ziua ! Am avut un litigiu privind functionarii publici cu ANAF , referitor la drepturi banesti reprezentand primele de concediu pentru perioada ... (vezi toată discuția)