avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Corespondenta cu DGRFP Timisoara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Corespondenta cu DGRFP Timisoara

Buna ziua !
Am avut un litigiu privind functionarii publici cu ANAF , referitor la drepturi banesti reprezentand primele de concediu pentru perioada 2001-2006 . In urma sentintei civile emise de Tribunalul Timis am castigat aceste drepturi. Anaf prin Serviciul juridic au omis sa faca recurs la Curtea de apel Timisoara si prin urmare am investit sentinta Tribunalului Timis ca definitiva si irevocabila . Am redactat o cerere prin care solicit calculul si plata acestor drepturi salariale , am anexat o copie dupa sentinta civila si le-am trimis in plic cu confirmare de primire la DGRFP Timisoara . Dupa exact 30 zile de la trimitere am primit raspuns de la DGRFP Timisoara prin care mi se solicita sa depun originalul sentintei civile iar in paranteza mi se comunica ca lor nu le-a parvenit copia sentintei civile desi in adresa am mentionat ca o anexez. Intrebarea mea este : Oare sunt chiar asa incompetenti incat au pierdut copia sentintei civile sau sesizez o rea vointa si inceputul unui lung sir de corespondente cu DGRFP Timisoara ? Daca trimit originalul si are aceeasi soarta ca si copia ? Am asteptat 30 de zile ca sa-mi scrie 3 randuri prin care imi spun ca sunt prost si nu am atasat copia sentintei cu toate ca o mentionez in cerere ! Aceasta rea vointa este urmarea faptului ca au uitat sa faca recurs impotriva sentintei Tribunalului la Curtea de apel si le e frica de eventualele repercursiuni si prin o lunga corespondenta vor sa ma faca sa renunt ?
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in continuare !
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Rejudecare iccj popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 [i]Admite recursul declarat de inculpatul Popescu Ion împotriva deciziei penale nr. 182/A din 26 septembrie 2013 a Curtii de Apel Timisoara – Sectia ... (vezi toată discuția)
Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare drepturi persecutaþi politic d.l nr. 118/1990 valmindesign valmindesign Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare... Am depus si eu un dosar pentru acordarea drepturilor ptr. persecutie politica si am castigat procesul in ... (vezi toată discuția)