avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norme metodologice ocupatia evaluator securitate fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norme metodologice ocupatia evaluator securitate fizica

Dupa ce s-au publicat normele de aplicare a legii 333/2003 in domeniul pazei, a aparut notiunea de evaluator de risc la securitate fizica. Stie cineva daca a aparut un cod cor pentru aceasta functie, sau standard ocupational?

Alte discuții în legătură

Evaluator de risc fizic ContSters243502 ContSters243502 exista evaluator de risc [b]fizic[/b] ? si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata va multumesc (vezi toată discuția)
Sef structura de securitate alinadobre alinadobre As vrea sa stiu daca, pt functia de sef structura de securitate (cod COR 132114), sunt necesare studii superioare. Mentionez ca in COR se mentioneaza \\"nivel ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitatea fizica dan197 dan197 Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am un hotel pe care il am conduc si as dori sa stiu daca sunt obligata sa inchei contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)