avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Import china persoana fizica/juridica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Import china persoana fizica/juridica

Buna ziua,
Mi-ati fi de foarte mare ajutor daca ati putea sa ma ajutati cat mai rapid cu urmatoarea problema.:
Am facut o comanda pe internet din China, coletul a ajuns la Vama, iar cei de la vama mi-au spus ca trebuie sa se faca factura de import pe persoana juridica si nu fizica, iar pe Persoana juridica nu pot face fiindca nu sunt. Valoarea coletului este de 30 USD
si am mai primit si inainte cateva colete si s-a putut face factura pe persoana fizica.
Intrebarea mea. Au voie cei de la vama sa ma conditioneze in calitate de ce ( persoana juridica sau persoana fizica) fac eu cumparaturile pe internet ?

Alte discuții în legătură

Abuz vamal? adela88 adela88 Am primit un colet din china. Inauntru sunt 127 de produse, cu valoarea declarata de 127 de dolari. Sunt produse din piele, trimise de catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)
Import jucarii china alinajucarii alinajucarii Buna ziua. Vreau sa aduc din China niste jucarii din lemn, dar putine bucati. Vreau sa plasez comenzi periodic dar de valori mici. Sa zicem 30 dolari comanda ... (vezi toată discuția)