avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... restituire spor de ... dispozitiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

restituire spor de ... dispozitiv

Am castigat sporul de dispozitiv la prima instanta. Vom primi banii in viitorul apropiat retroactiv, din 2005. Intrebarea este... ce se va intampla daca pierdem recursul?... Vom restitui bani, nu?...X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 18 Februarie 2009
Da.
In situatia in care recursul este pierdut, banii se restituie numai daca i-ati incasat ... :)
Daca s-a facut recurs este posibil sa se fi cerut si suspendarea executarii hotararii atacate. Si daca este asa nu o sa primiti nimic pana ce instanta de recurs se pronunta.
Si daca sporul de dispozitiv este prevazut de lege, de ce nu beneficiem de el? De ce trebuie sa castigam o sentinta care sa ne dea acest drept? Sentinta judecatoreasca e mai presus de lege?
Nimeni nu este mai presus de lege, prevede Constitutia .... dar in unele cazuri, este necesar sa apelam la justitie sa ne aparam drepturile sau interesele legitime.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie- plata pe post ika ika Buna ziua, Am primit decizia de pensionare in data de 02.06.2009,in data de 04.06.2009 am depus la CJP bz, o adeverinta cu salariile brute incasate lunar ... (vezi toată discuția)
Adeverinta spor de noapte Eva_56 Eva_56 recalcularea punctajului mediu anual avand in vedere indemnizatiile si sporurile de care am beneficiat in perioada 01.02.1988-01.04.2001 in baza adeverintei ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta refuzata dodo2009 dodo2009 Buna seara, Am obtinut in instanta prin medierea partilor, grupa 1 de munca, dar casa de pensii nu vrea sa recunoasca hotararile definitive obtinute prin ... (vezi toată discuția)