avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva de la furnizor in insolventa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva de la furnizor in insolventa

Este deductibila tva-ul de la un furnizor "in insolventa" si care este articolul de lege care leglementeaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ANDRASI ELVIRA-IREN , utilizator 12:19, 17 Iulie 2012
nu exista un articol de lege care sa reglementeze special acest lucru.
daca factura poarta viza practicianului in insolventa iar furnziorul nu este declarat inactiv atunci tva este deductibila in conditiile in care achizitia este utilizata in folosul operatiunilor taxabile (art. 145-146 cod fiscal).
Va multumesc tare mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu sau fara tva in 2010 vegomax vegomax stie cineva daca s-a modificat legea privind insoventa pe 2010, adica daca firmele in insolventa pot sa mai cumpere si sa vanda fara tva? (vezi toată discuția)
Tva deductibil? MARY081968 MARY081968 buna seara am o intrebare,...daca poate cineva sa imi raspunda...o societate ( microintr) detine o barca cu motor....caruia i s-a defectat ... (vezi toată discuția)
Reguli noi de facturare forsi68 forsi68 Am citit azi un articol aici pe avocatnet.ro despre regulile noi de facturare si la ce trebuie sa apara pe factura.Nu inteleg ceva , Scrie acolo , citez ... (vezi toată discuția)