avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate consultanta gratuita
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

consultanta gratuita

ofera cineva consultanta gratuita si la telefon?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:23, 12 Iulie 2012
Buna seara.

Cred ca ar trebui sa folositi sistemul de mesaje private pentru a lua legatura cu unul din consultantii forumului. Ii puteti gasi aici, in functie de judet si profesie:

www.avocatnet.ro/content/con...

Am sa va rog sa tineti cont si de ceea ce este afisat in Regulamentul forumui :
Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

Cererile de consultanta se fac gratuit, dar consultantii carora le trimiteti cererile nu sunt obligati sa va raspunda gratuit. Altfel spus, chiar daca cererile de consultanta se trimit gratuit, pentru a primi un raspuns complet, corect si de actualitate, consultantul ar putea avea nevoie de o intelegere mai aprofundata a cazului dumenavoastra. De aceea, este posibil ca unii consultanti sa conditioneze raspunsul de stabilirea unei intalniri in urma careia sa se stabileasca o relatie de tipul profesionist-client, unde profesionistul lucreaza in schimbul unui onorariu.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

O seara frumoasa va doresc!
Ec. Gabriela Ionescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat civil liliana11 liliana11 plangere contraventionala - caut avocat pt recurs impotriva unei amenzi date in mod abuziv pentru o aparenta folosire nejustificata a nr. 112. Am mai anulat ... (vezi toată discuția)
Consultanta intocmire dosar pensionare. Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, Caut un consultant/firma care sa ma ajute pentru intocmirea corecta a dosarului de pensionare (medical sau anticipat); de asemenea - in relatia ... (vezi toată discuția)
Avocat litigii pensii kioru kioru Buna ziua, Am nevoie de un avocet bun din targoviste specializat in litigii pensii. Puteti sa ma ajutati cu cateva nume? va multumesc, (vezi toată discuția)