avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de sanatate

Buna dimineata,

va rog sa-mi spuneti , daca societatea la care sunt angajat ma trimite in delegatie intr-o tara din UE pentru o perioada de trei saptamani, ce tip de asigurare trebuie incheiata pentru a acoperi eventualele cheltuieli generate de accidente la locul de munca?
Daca o parte din angajati au cardul european de sanatate iar pentru altii a fost incheiata o polita de asigurare de calatorie, beneficiaza de aceleasi drepturi la asistenta medicala pentru perioada sederii intr-un stat membru al UE?

Alte discuții în legătură

Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate Madalina1707 Madalina1707 Buna seara,tatăl meu a lucrat în germania pana acum 2 luni cand a fost operat la cap si depistat cu cancer st IV,starea lui în zilele astea s.a cam ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un pensionar care a solicitat si a obtinut un card European de sanatate poate sa mearga sa se opereze intr-un stat membru al UE? Este valabil ... (vezi toată discuția)