Am declarat la politie un furt pe care nu l-am facut , am achitat paguba tot , acum e vorba de un complice pe care il vor aduce la audieri care nu are nici o vina , insa eu am zis ca el m-a pun in legatura cu cineva sa vand ce am asa zis furat.
Pai daca ati nu ati comis furtul , cum ati avut un complice la ce nu ati comis ?
Nici macar in aceasta postare nu declarati adevarul si este evident ca la fel ati procedat atunci cand ati fost audiat de organele in drept.
Fata de aceasta situatie , care rezulta din declaratiile si din comportamentul dvs , in mod evident organele de urmarire , au solicitat sa fiti audiat in fata detectorului de minciuni.
Nu sunteti obligat sa acceptati testul cu detectorul de minciuni , il puteti refuza , situatie care insa va crea destule suspiciuni asupra dvs.
In functie de probatoriile administrate , este posibil sa vi se intocmeasca dosar penal , fie pentru marturie mincinoasa sau chiar pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
Recomandabil , in functie de posibilitatile materiale , ar fi angajarea unui avocat , cu care sa stabiliti tacticile de aparare si care sa poata minimaliza eventualele consecinte juridice ale faptei dvs..
Oricum ,
incercati sa fiti sincer , macar atunci cand postati aici , unde nu va acuza nimeni de nimic
, pentru ca informatiile care vi se prezinta sa va poata fi de real folos.