avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... O diploma pentru I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

O diploma pentru I.I.

Buna ziua , am obtinut o diploma de ceramica urmand un curs de specializare in Spania , si as vrea sa stiu daca imi deschid o Intreprindere Individuala , pot lucra in ceramica cu acea diploma ? Trebuie sa legalizez cumva aici in Romania acea diploma ? sau nici macar nu este necesara diploma pentru a imi deschide o Intreprindere Individuala si sa lucrez cu asa ceva . Este vorba de ceramica artizanala . Va multumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - un certificat (de calificare) obtinut online e valabil? Valeriano Valeriano Buna ziua. Imi poate spune cineva daca un Certificat obtinut la absolvirea unui curs pe internet in Spania,tradus si legalizat imi va servi la infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare obtinuta in spania este recunoscuta la noi ? ramo1987 ramo1987 Buna seara ! Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns... Urmeaza sa.mi deschid un mic salon de infrumusetare, mai precis un centru ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza permanenta de sedere in romania twinspix twinspix Buna ziua, Prietenul meu de cetatenie turca ar vrea sa se mute in Romania si ar dori sa stie care este procedura de obtinere a unei vize de lunga durata pt ... (vezi toată discuția)