avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - un certificat (de calificare) obtinut ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - un certificat (de calificare) obtinut online e valabil?

Buna ziua. Imi poate spune cineva daca un Certificat obtinut la absolvirea unui curs pe internet in Spania,tradus si legalizat imi va servi la infiintarea unei afaceri (PFA)? Este vorba de cursul Elaborarea sapunurilor si sarurilor de baie artizanale, iar domeniul de activitate al viitoarei afaceri: producerea si comercializarea sapunurilor naturale !00% handmade. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 16:27, 6 Aprilie 2012
Nu va poate ajuta decat in ideea in care cursul este acreditat iar diploma se elibereaza de catre institutii statale (Ministerul Muncii, respectiv al Invatamantului). La infiintarea unui pfa este admisa doar o calificare legala, obtinuta prin frecventarea unui curs de un anume format, cu un numar anumit de ore, in conformitate cu legislatia acelui stat, autorizat de catre autoritatile competente si prin sustinerea unei testari finale in cadru organizat. Nicaieri in lume un curs autorizat nu se face pe internet (sau daca cursurile se fac pe internet, macar examenul se sustine in fata unei comisii oficiale).
O diploma de curs pe internet sau de curs neautorizat este doar o hartie frumos colorata, care nu creeaza nici un drept dpdv juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapunurile naturale "handmade" George Mihai George Mihai Tuturor va adresez un salut calduros si va supun atentiei urmatoarele: Vreau sa fac sapunuri naturale \"handmade\" si sa le comercializez, intreaga activitate ... (vezi toată discuția)
Pot sa înființez un pfa doar cu diploma de participare la un curs? Afdksaksj Afdksaksj Buna. Pot sa înființez un Pfa doar cu diploma de participare la un curs ? Sau e nevoie de diploma acreditata? (Cod Caen 9602) (vezi toată discuția)
In cazul bijuteriilor handmade, ce varianta este mai avantajoasa ca firma? bane.gabriela bane.gabriela Buna ziua, In cazul bijuteriilor handmade, ce varianta este mai avantajoasa: inregistrarea unei firme de tipul PFA , Intreprindere Individuala sau ... (vezi toată discuția)