avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... norma de hrana pentru politistul local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

norma de hrana pentru politistul local

politistul local poate beneficia de norma de hrana? facand parte din structurile ce alcatuiesc dispozitivul:( de siguranta si ordine publica nu implica si beneficierea acestui drept?:(
Cel mai recent răspuns: bytzu83 , utilizator 10:26, 19 Noiembrie 2014
Prin adoptarea Ordonantei de Urgenta nr 65/2014 privind acordarea normei de hrana pentru politistii locali in conformitate cu Ordonanta nr. 26/1994, de aceasta norma beneficiaza doar politistii locali sau tot personalul din cadrul Politiei Locale? La noi s-a adoptat un HCL in care se precizeaza ca se acorda norma doar pentru politistii locali, nu si pentru personalul din cadrul Politiei Locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de hrana politia locala wsx wsx Norma de hrana la politiile locale se acorda preferentia,laX-( primarii? (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana Elena Micu Elena Micu Buna ziua,Potrivit Legii 153/2017,art.18,incepand cu 1.12.2018 se va acorda indemnizatie de hrana lunar, Este valabil si pentru unitatile administrativ ... (vezi toată discuția)
Politist local cu statut de functionar public reli_relly reli_relly Buna seara! As dori cateva informatii cu privire la statutul politistului local pe care eu nu le gasesc sau poate nu le inteleg eu, si de aceea am nevoie de ... (vezi toată discuția)