avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... zona inundabila?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

zona inundabila?

Buna , as dori sa achizitionez un teren, insa "din popor" se aude ca ar fi zona inindabila, cu panza freatica ridicata.
Ce inseamna panza ridicata- 4m? sau 8m?
Sau exista o clasificare pe coduri?
Cel mai recent răspuns: Elisabeta C. , utilizator 16:52, 15 Iulie 2012
Existenta intr-o zona urbana a limitei superioare a panzei freatice la o adancime de 2-3 m nu a constituit un impediment pentru proprietari sa-si construiasca case in regim de inaltime P, P+1, P+2, iar pentru investitor P+10. Captarea apei pentru gradina s-a realizat prin forarea unui put cu adancimea 15-20 m. Nu sunt realizate garaje subterane sau de tip semiingropat.
O importanta deosebita o au studiul geotehnic, proiectul de arhitectura (PAC) si proiectul de rezistenta al viitoarei constructii.
"Poporul" vrea sa cumpere.
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2012
eraz, utilizator
Multzumesc frumos de raspus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie excavare teren proprietate privata angerona angerona Buna ziua, Suntem o societate privata care detine o halda de deseuri inerte pentru care avem autorizatie de mediu pentru exploatare - excavare, sortare, ... (vezi toată discuția)