avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie salariu in loc de modificare salariu.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie salariu in loc de modificare salariu.

Buna ziua.
In loc sa selectez modificare am selectat corectie.Cum pot corecta aceasta inregistrare in revisal?
Nu am trimis inca revisal-ul.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
mona85, utilizator
Cel mai recent răspuns: mona85 , utilizator 17:37, 16 Iulie 2012
M-am gandit sa fac o corectie la corectie, sa trec salariul pe care l-a avut pana acum, apoi sa fac modificarea.
V-a rog sa-mi spuneti daca e bine asa.
Faceti modificare direct ...
Si nu vom avea probleme la un eventual control de la ITM?
Nu puteti avea probleme daca modificarea este transmisa in termen ....
Am facut modificarea, dar la raportul per salariat rubrica tip actualizare nu-mi apare decat corectia, modificarea nu.
Este in regula asa?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
mona85, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)
Help! modificare data cim loredana.m loredana.m Buna ziua, am facut o mare greseala: pe data de 14 feb am inregistrat si trimis la ITM contractul individual de munca incheiat cu data de 15 feb. Problema cea ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)