avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante

buna ziua. am un card de credit pe care nu l-am mai platit din octombrie 2009.intrebarea mea este daca restantele sa prescriu si in cat timp
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 16 Iulie 2012
dreptul creditorului de a va putea executa silit se prescrie in 3 ani de la data scadenta numai daca sta pasiv , neincercand sa recupereze datoria.
Termenul de prescriptie curge de la data scadenta a fiecarei rate sau de la data cand e declarat ( creditul) scadent anticipat, conteaza ca termenul sa nu fie suspendat sau intrerupt.
E prematur in cazul dvs sa va ganditi la prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... prescriptie mirelazod mirelazod am o mare nelamurire.#-o....deci la prescriere datorii, am luat credit bancar in septembrie 2006 pe 5 ani, am platit rata pana in octombrie 2007...cand se ... (vezi toată discuția)