avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... lista experti evaluatori arte arte plastice
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

lista experti evaluatori arte arte plastice

buna ziua !
va rog sa ma ajutati cu o lista/un autorizat pentru expertiza tabluri din bucuresti
casele de licitatii sustin ca expertizeaza numai ce ii intreseqz pe ei si numai daca doresc sa le vand.
ministrl culturii m-a trimis la direcia de patrimoniu si culturta, numai ca pe acest nici nu apare nici o lista cu autorizati.
rog ajutor in acest sens, am nevoie sa expertizez mai mult tablouri mostenenire de familie.

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 17 Iulie 2012
Pe site-ul ministerului justitiei gasiti o lista cu experti/ specialisti tehnici judiciari care sunt folositi de catre instante in cazul unor expertize juridice. Cautati la specializarea opere de arta. Poate va ajuta aceasta lista.
In MO nr. 488 BIS/ 17.07.2012 s-a publicat Tabloul uniunii evaluatorilor autorizati din Romania, valabil pentru anul 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare tablou de secol xix Canelle Canelle Buna ziua! Doresc o evaluare a unor tablouri vechi probabil pictori de renume...acestea facand parte din mostenire familiei. Am posibilitatea sa le aduc la ... (vezi toată discuția)
Art.16 din legea nr.244 din 5.12.2011 Joomargareta Joomargareta Cum se interpreteaza art.16 din Legea nr.244 din 5.12.2011, referitoare la calculul pretului de vanzare a locuintelor construite din fond de stat, raportat la ... (vezi toată discuția)
Tablou fals. LISONELTA300 LISONELTA300 Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)