avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructie provizorie-saivan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructie provizorie-saivan

Buna ziua,
Pentru constructia unui saivan este nevoie de autorizatie de constructie?daca constructia nu are fundatie de ciment ci doar este facuta din lemn?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: hingheru , utilizator 12:39, 17 Iulie 2012
Daca construtia nu are fundatie, nu trebuie Autorizatie de Construire.
Multumesc pentru raspuns, nu este facuta fundatie , constructia este din lemn cu acoperis din tabla si totusi primarul din localitate mi-a dat amenda ca am construit fara autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie magazie in curte dupa constructie. CosminDVD CosminDVD Buna Am inceput constructia unei magazii( fundatie + zidire caramida + acoperis tabla) , fara autorizatie de constructie. Mentionez ca nu e gata inca ... (vezi toată discuția)