Din nou,am rugamintea de indrumare cum sa procedez in situatia asta,pt a evita alte complicatii legale si anume:
-acu cateva zile am fost cu copilul,in varsta de 5 ani,la iasi,unde a suportat o operatie de extirpare a polipilor. In weekend,tatal ar avea dreptul prin hotarare sa ia copilul la 'domiciliul lui' ,8 ore,intre 10-18,din pacate s-a nimerit si sambata si duminica.Avand in vedere ca este cunoscut ca nu are grija de copil,face exact ceea ce il rog sa nu faca,sa aiba grija,pana si inainte de operatie l-am rugat sa il lase acasa,neavand voie sa stea deloc la soare,l-a luat,ca are 'dreptu',si l-a dus la piscina,copilul era tot rosu si ars de soare,si multe multe alte situatii cand l-a adus bolnav,ca atare,stiind acest fapt,dr pediatru al copilului mi-a interzis sa las copilul pe mana lui,sa il ia de la mine 2 zile la rand,avand in vedere ca o eventuala raceala sau alta boala ar putea cauza complicatii destul de grave dupa operatie.
Ca urmare,mi-a dat o adeverinta prin care se specifica starea copilului si interdictia de a fi scos din casa .
As avea rugamintea,daca ma poate indruma cineva,cum anume,cand sa il anunt pe tatal copilului,si mai ales,nu as vrea sa il primesc singura in casa,deoarece am avut probleme cu el,fiind monitorizat de organele abilitate pt comportament violent si amenintari
Cum procedez?????????????multumesc
Cel mai recent răspuns:
adi_2010 , utilizator
16:55, 18 Iulie 2012