Povestea mea este urmatoarea:
Am divortat acum doi ani si jumatate
Eu am intentat actiunea de divort, am cerut desfacerea casatoriei din culpa comuna, incredintarea minorei, care avea atunci un an jumatate ,pensie alimentara....nu am cerut partaj...!
Fostul sot nu a avut obiectii si a fost de acord cu aceste capete de cerere, singura lui dorinta la momentul acela fiind sa scape de noi, ca sa-si poata trai idila cu amanta lui.
Eu m-am mutat din casa in care locuiam cu el si cu mama lui, intr-un apartament cu chirie in oras, iar el s-a mutat cu amanta...in alt oras, dar lucreaza tot aici.
Fetita nu l-a interesat niciodata prea mult, doi ani a fost foarte preocupat de plimbari in tara si afara....iar copilul, i-a fost "bagat pe sub nas " mai mult, de mama lui, pe care o lasam sa o vada de doua ori pe saptamana....cateva ore pe zi...duceam fetita la ea, si o luam in cateva ore...!
In aceats perioada, trecea si el pe la mama lui si vedea fetita....
Cam asa au decurs lucrurile in ultimii doi ani de zile....Doresc sa mentionez ca am plecat din casa fostului sot fara bunuri materiale, nu am facut partaj, nu am luat nimic de acolo, desi este o persoana publica cunoscuta in oras, si isi "permitea" mai mult decat sa ne dea afara din casa cu hainele pe noi...I-am oferit fetitei un trai decent, poate mai mult decat atat, este rasfatata si ingrijita foarte bine!
Am avut probleme cu fetita, avand un sistem imunitar slabit, am tratat-o intotdeauna la cei mai buni medici, m-am ocupat de ea "ca la carte " cum se spune, si i-am oferit mereu tot ce am putut mai bun.
Incepand din iarna acestui an, fostul sot, satul de calitataea de "crai" probabil...si-a dat seama ca are un copil...care merita toata atentia...si a dorit sa o ia la el acasa, adica acolo unde locuieste cu "cealalta" conform hotararii judecatoresti....adica doua weekenduri pe luna, incepand de sambata orele 10.00 pana duminica orele 19.00
Acest lucru imi strica tot programul cu fetita...(adica inscrisa fiind la dansuri...trebuie sa renunt in ziua in care o ia pentru ca nu e domnul de acord sa o ia o ora mai tarziu...).
Apoi, mi-a adus-o bolnava, am tratat-o doua saptamani dupa o vizita de un weekend la el....
Fetita vine de acolo foarte tulburata, plange noaptea acolo, pentru ca el o forteaza sa doarma cu ei .... fetita este foarte atasata de mine si nu doarme fara mine...
O invata impotriva mea, si incearca sa o apropie de acea femeie cu care traieste el de cca trei ani...nu reuseste pentru ca noi avem o relatie foarte speciala, dar ma distruge gandul ca isi foloseste copilul ca pe o minge de ping-pong...si nu tine cont de faptul ca ii face rau fetitei atata timp cat ma ataca pe mine
Si ma ameninta mereu ca va cere reincredintare minor, pe motiv ca el lucreaza in sistemul juridic, are relatii, si v-a face tot ce poate sa o i-a....!
Vreau sa stiu ce pot face sa scap de aceste amenintari, are vreo sansa sa imi i-a copilul?
Mentionez ca dpdv material aparent, se descurca mai bine decat mine, specific "aparent"pentru ca in realitate e plin de datorii, a ipotecat casa mamei lui, are masina in leasing luata, credite la mai multe banci...etc...si momentan locuieste si el cu chirie...
Dar...este un mare dar...are relatii foarte mari, putina etica si nu stie mai nimic despre morala!
Cu alte cuvinte, calca peste cadavre....!
Astept cu sufletul la gura sa raspunsuri de la persoanele care ma pot ajuta...
Poate sa ia fetita? Pot intenta actiune in instanta si cere micsorarea programului de vizita? Ce pot face sa scap de amenintarile lui?
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
Teodora77N , utilizator
15:27, 10 Martie 2010