avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program de vizita, cate sanse am?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program de vizita, cate sanse am?

Buna ziua. Sunt o mamica divortata din aprilie 2012.
In 22 noiembrie o sa fie procesul pentru modificare programului de vizita a tatalui, pe care eu le-am cerut, deoarece actualul program este stabilit asa:
fiecare marti, joi si sambata de la ora 10 pana la ora 20
Mentionez ca fetita acuma implineste 2 ani, si intotdeauna cand vine acasa are un comportament tulburat.
De la 1 decembrie trebuie sa mearga la cresa, si eu nu vreau ca o zi sa mearga, o zi nu, deoarece nu o sa obisnuiasca niciodata.
Eu am cerut sa fie modificat programul incat sa mearga in fiecare vineri dupa cresa pana la sambata la ora 20, dar tatal nu este de acord, ci el vrea ca de la joi dimineata apx. ora 10 pana la sambata la ora 20 sa fie la el.
Va rog sa-mi ajutati ce argumente pot sa mai spun pentru doamna presedinte ca sa am mai mare sanse pentru a castiga? Nu am bani sa-mi angajezi o avocata care sa ma protejeze.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
kooriz, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:24, 18 Noiembrie 2012
Incercati sa apelati la mediere, poate in prezenta unei terte persoane va reactiona altfel. Si daca ajungeti la un acord mergeti cu el in instanta si judecatorul va da o hotarare pe baza intelegerii d-voastra. Daca nu cunoasteti nimic despre mediere va anunut ca informarea este GRATUITA prin lege.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Nu putem sa ne intelegem, nici nu o sa vina la mediere.
Asta ramane sa discute mediatorul nu pica in sarcina d-voastra. Si asa o sa devina obligatorie si informarea cu privire la mediere si o sa va trimita si judecatorul sa va informati cu privire la aceasta
Ideea cu medierea ar putea fi buna daca se va prezenta la mediere.
Puteti incerca o convocare la mediere si va poate ajuta la proces.
Bine multumesc, dar sa nu punem accentul la mediere, deoarece cunosc bine pe fostul sot, si si cu mediere, si fara mediere nu o sa fie acord cum eu cer. Cand am fost la autoritatea tutelara si acolo nu a dat acordul si a zis ca el este incapatinat cu acel program pe care el cere, deoarece are acelasi drept ca eu. Intrebarea mea este sa ma ajutati cu niste argumente pe care pot sa folosesc la proces, sa am putin mai multa sansa. Exemplu:. poate sa fie important varsta copilului? poate conta ca merge la cresa, sau cu timpul la gradinita, scoala, si programul asta nu i-le afecteaza pe micuta? nici nu stie unde e locul ei. Mai dati-mi cateva exemple ce pot spune impotriva programului cerut de el.

Alte discuții în legătură

Nu este de acord cu cresa kooriz kooriz Buna ziua, sunt divortata din aprilie, si am un copil care in luna urmatore impineste doi ani, si este incredintata mie spre crestere. Cand impineste copilul ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)