avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program de vizita, cate sanse am?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program de vizita, cate sanse am?

Buna ziua. Sunt o mamica divortata din aprilie 2012.
In 22 noiembrie o sa fie procesul pentru modificare programului de vizita a tatalui, pe care eu le-am cerut, deoarece actualul program este stabilit asa:
fiecare marti, joi si sambata de la ora 10 pana la ora 20
Mentionez ca fetita acuma implineste 2 ani, si intotdeauna cand vine acasa are un comportament tulburat.
De la 1 decembrie trebuie sa mearga la cresa, si eu nu vreau ca o zi sa mearga, o zi nu, deoarece nu o sa obisnuiasca niciodata.
Eu am cerut sa fie modificat programul incat sa mearga in fiecare vineri dupa cresa pana la sambata la ora 20, dar tatal nu este de acord, ci el vrea ca de la joi dimineata apx. ora 10 pana la sambata la ora 20 sa fie la el.
Va rog sa-mi ajutati ce argumente pot sa mai spun pentru doamna presedinte ca sa am mai mare sanse pentru a castiga? Nu am bani sa-mi angajezi o avocata care sa ma protejeze.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
kooriz, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:24, 18 Noiembrie 2012
Stimata doamna kooriz,

Am inteles care este doleanta dvs. si vreau sa va ajut ca si utilizator de avocatnet nu ca si Mediator. In consecinta, pentru a va da acele argumente de care aveti nevoie in vederea motivarii in instanta a propuneri dvs. de plan parental in privinta vizitelor, va rog sa imi spuneti de nu sunteti de acord cu propunerea tatalui fetitei.

In asteptarea raspunsului, toate cele bune.
Nu sunt de acord, deoarece trei zile continuu pe saptamana fara mama lui e foarte mult pentru o fetita de 2 ani, de la 3 luni doarme cu mine in aceasi pat, e foarte atasat de mine. Mereu cand vine tatal lui dupa ea, ea plange si ma strange ca sa nu dau drum. Si asa nu cu el a petrecut timpul, ci cu bunica, deoarece a luat, l-a dus la mama lui, si cand a terminat cu lucru a stat vreo ora cu fetita si ducea acasa. Si sa nu-mi ziceti ca vreau sa-mi impiedic relatia lor, deoarece eu nu pe doua weekenduri am cerut, ci i-am propus fiecare vineri de la dupa amiaza pana la sambata seara, cand relativ el e acasa, si nu la lucru. Chiar daca as vrea sa-l ia in timpul saptaminii candva o ora sau doua dupa amiaza asi da, dar vreau sa fie stabilit un program decent pentru fetita, care e obisnuit cu mine, mentionez ca si cand am fost casatoriti, nu m-a ajutat deloc cu crestere( singura le faceam baie pentru fata, niciodata nu imbraca, dezbraca, nu a schimbat pempers, etc).
Sa nu uitati sa duceti o dovada ca ati inscris copilul la cresa si o adeverinta sau un act pe care sa fie scris programul acesteia.
Asta e motivul principal pt care cereti modificare programului de vizita, copilul va avea un program la gradi si va trebui respectat.
Cereti in schimb sa aiba program de vizita dupa cum credeti ca ar fi mai bine.. fie cateva zile vreo doua.. sa ia copilul de la cresa si sa vi-l aduca la ora de baita sau sa o ia vineri si sa v-o aduca sambata pe zi.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu este de acord cu cresa kooriz kooriz Buna ziua, sunt divortata din aprilie, si am un copil care in luna urmatore impineste doi ani, si este incredintata mie spre crestere. Cand impineste copilul ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)