avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Punct de lucru II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Punct de lucru II

Buna seara,
Mi-am infiintat de curand o II si as dorii sa imi fac un punct de lucru. De ce acte as avea nevoie? Magazinul meu se sa ocupa cu vinderea hainelor second hand. Este nevoie si de extras CF daca exista contract de vanzare-cumparare si fac cu proprietarul si contract de inchiriere? Dupa ce imi fac punctul de lucru mai am nevoie si de ceva autorizatii de la primarie? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
Neea_86, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ii Neea_86 Neea_86 Am infiintat o II si acum as dori sa imi fac punct de lucru. Am luat spatiul in chirie de la o persoana fizica si am facut contract de inchiriere. Pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)