avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare

Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în târgul din oras( este o zonă special.amenajata ptr vechituri). Cum pot fi cat de cat în legalitate cu această activitate ? Marfa o cumpăr de prin magazinele second din țară , este atent selecționată (decât haine de firmă calitate extra) și dețin bonuri fiscale. Cum as putea vinde in conditii legale? Ma gandeam la un PFA dar nu detin facturi si nici nu am de unde sa le solicit, eu necumparand marfa engross din depozit...ce alta forma de comercializare legala ar mai fii?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cătă_stan , utilizator 13:36, 10 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pt sfat, dar eu nu am de unde sa iau marfa cu factura deoarece marfa o cumpar din magazine pe bază de bon fiscal,deci nu pot face intrare ...si nu pot vinde cu factura intr-un târg...aici intervine casa de marcat daca deschid PFA...ma gândeam daca exista o lege de care as putea" profita" pt vânzarea bunurilor second în târguri gen talcioc...nu stiu exact cum sa il numesc gen târg de vechituri căci este o zonă specială unde fiecare vinde ce are prin casă, bunuri cump din afară gen electrocasnice si haine second. Poate totusi există o lege in acest sens pe care eu nu o stiu si nu e cazul infiintarii unui PFA. Mltumesc
Ma poate ajuta cineva care vinde tot articole second hand? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare csabled csabled As dori sa deschid un magazin online si am niste lamuriri. 1. O persoana juridica cum poate vinde marfa cumparata de la persoane fizice? 2. In cazul unui ... (vezi toată discuția)