avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lucrari in zonele rezidentiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lucrari in zonele rezidentiale

Mai exista legi care reglementeaza modul in care se desfasoara lucrarile in zonele rezidentiale? Ma refer si la lucrari de genul montarii faiantei intrun apartament, si la lucrari pe domeniul public intro zona rezidentiala, Daca da, imi puteti spun care este intervalul orar in care aceste lucrari sunt permise?

Alte discuții în legătură

Posibilitate alegere program de liniste Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Ce lege reglementeaza existenta unui program de liniste aplicabil in locuintele tip bloc si in ce masura legea respectiva / care este !!!!! acorda ... (vezi toată discuția)
Prevederi lege nr. 61/1991 BogdanNastase BogdanNastase Buna ziua, Ma intereseaza in mod deosebit doua din articolele cuprinse in lege, respectiv art. 25 si art. 26 ( ale caror prevederi se refera la tulburarea ... (vezi toată discuția)
Gratar langa bloc, pe domeniu privat fabbydesign fabbydesign buna ziua. am o intrebare va rog, am cumparat un apartament in bloc nou, iar terenul din jurul blocului este privat si fiecare vecin are o cota parte din ... (vezi toată discuția)