avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz in serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz in serviciu

lucrez la o institutie de stat unde seful meu mi-a facut de-a lungul timpului multe abuzuri.Curand voi sustine examenul psihologic si imi este teama ca seful meu v-a interveni la acest test.Rugamintea mea la dvs.este ,daca puteti sa-mi spuneti daca il pot sustine acest test psihologic si in alta parte,nu neaparat la institutia unde lucrez?iar daca DACA AM VOIE ,atunci mai sant obligat sa-l sustin si la servici? VA MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Nedreptate la locul de munca 01cccp01 01cccp01 sant un angajat al RATB BUCURESTI.un om care este supus abuzurilor la locul de munca.desi de cand lucrez de 12 ani la acest depou,am dat dovada de ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie bobita_ete bobita_ete lucrez la o insitutie RATB in care am suportat tot felul de nedreptati si abuzuri in functie ,din partea sefului meu....de curand am primit un calificativ de ... (vezi toată discuția)
Legalitatea sustinerii testului psihologic la interval mic de timp flo_flor flo_flor Lucrez in una din institutiile statului la care examenul psihologic se sustine o data la 2 ani. In urma cu 2 saptamani sefii locali au incercat sa ma puna ... (vezi toată discuția)