avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se stabileste firma de audit care va audia o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se stabileste firma de audit care va audia o firma aflata in insolventa

Va rog s-mi spuneti care este procedura (legea) de stabilire a societatii de audit in cazul unei firme de stat intrata in insolventa si cine trebuie sa plateasca aceasta firma pentru audit.Firmele de stat trebuie sa incheie contracte de servicii ,lucrari, achzitii cu firme care castiga o licitatie.Este valabil si in acest caz?Cine trebuie sa plateasca aceasta firma pentru serviciile aduse?

Alte discuții în legătură

Contract de subantrepriza-intrare in insolventa antreprenor general Minodora Sorian Minodora Sorian Suntem o societate care am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma ce a luat un contract de achizitii publice cu o primarie ( OUG 34/2006). ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala la o debitoare cu sediul in ungaria Minodora Sorian Minodora Sorian suntem un s.r.l. care am executat lucrari de canalizare cu statie de epurare in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu antreprenorul general al ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu capital privat sabinna sabinna O societate comerciala cu capital privat vrea sa organizeze o licitatie pentru executia unor lucrari. Care este procedura de licitatie, in baza carei legi ... (vezi toată discuția)