avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de import
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de import

Unei firme cu activitatea de import care importa din tarile membre UE , ce fel de taxe ii revin la introducerea marfii in tara (eventual si pentru taxele vamale unde as putea gasi informatii pentru a calcula acele taxe) si cum se procedeaza cu TVA-ul (se plateste si in tara respectiva si il mai platesc o data si la intrarea in tara sau numai in tara din care fac importul)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Import china monicamonica monicamonica Buna seara, imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu importurile din China? Adica unde platesc, cat se plateste in cazul importurilor de haine? As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare/revanzare online firma neplatitoare tva iulian0507 iulian0507 buna ziua, vrem sa facem o firma neplatitoare de tva , unde sa re-vindem produse cumparate de pe un alt site unde avem un discount. singurul document al ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila import scorus69 scorus69 buna seara va rog mult sa ma ajutati cu o monografie la urm.situatie am import FOB non UE pe pe DVI am -total factura import -12924.88 usd usd=3.2251 -val ... (vezi toată discuția)