avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA ALIMENTARA

cum se stabileste pensia alimentara pentru 2 copii, tinand cont ca respectiva persoana are pensie de servici (fost cadru activ m.ap.n) si salariu!?
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: mihaelaol , utilizator 09:00, 19 Iulie 2012
Pensia de intretinere pentru 2 copii se poate stabili pana la 33 % din veniturile lunare ale persoanei respective.
dar daca nu declara venitul pe care il are in urma angajarii la o firma particulara de paza?cum pot cere pensia alimentara tinand cont ca divortul se va face de comun acord la notar?
de comun la notar, inseamna ca v-ati inteles si asupra pensiei, omul nu trebuie sa-si declare veniturile, ca notarului nu-i intra in atributii sa calculeze pensia
deci daca se face divortul de comun acord si hotaram o suma ce sa reprezinte pensia alimentara, dar dupa un timp de....x luni el nu mai trimite banii eu ce putere am sa l oblig sa plateasca?
Doamna, aveti un act autentic ce constituie titlu executoriu, veti merge direct la executor judecatoresc

Alte discuții în legătură

Executarea pentru neplata pensiei alimentare mihaelasis mihaelasis As dori daca puteti sa ma ajutati intr o problema! Am divortat prin notar in sept 2012 si am facut la vreo 2 luni si partajul tot prin notar prin care fostul ... (vezi toată discuția)
Modificare pensie de intretinere din bani in natura ContSters448806 ContSters448806 Buna ziua, am divortat la notar in 2014 si in urma divortului cei doi copii au ramas la mama lor. In conventia de divort este stipulat clar ca pensia ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Eu si sotul meu dorim sa divortam la notar. Impreuna avem 2 copii, unul de 3 ani si unul de 10 luni. Momentan eu sunt in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)