avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare pensie de intretinere din bani in natura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare pensie de intretinere din bani in natura

Buna ziua, am divortat la notar in 2014 si in urma divortului cei doi copii au ramas la mama lor. In conventia de divort este stipulat clar ca pensia alimentara in cuantum de 33% din venit se plateste lunar in contul bancar al mamei. De atunci am platit pensie alimentara in bani, 33% in fiecare luna, prin virament bancar, conform cu ceea ce a fost specificat in textul conventiei. As dori sa stiu care este modalitatea de a trece la plata in natura a pensiei, tinand cont ca banii (o suma destul de mare) nu sunt cheltuiti doar in scopurile si in interesul copiilor (desi nu pot dovedi asta)
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:50, 27 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Solicitati prin instanta acest luctu daca nu va intelegeti civilizat cu mama copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru un presupus imprumut MashaD MashaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/parere despre urmatorul caz: Am un prieten care a divortat recent (au si un copil impreuna, copil care a ramas ... (vezi toată discuția)
Virare in cont pensie alimentara?? OANA GORAN OANA GORAN am urmatorul caz : au divortat, instanta incredinteaza minorul spre crestere mamei si dispune plata a 300 ron ca pensie alimentara , specifica ca pensia se va ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere alfalin alfalin Buna ziua....In ce conditii poate fi platita pensia de intretinere in natura si cum pot stabili modalitati de plata a pensiei in natura...si mai exact in ce ... (vezi toată discuția)