avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neplatit - consecinte ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neplatit - consecinte ?

buna seara.as dori sa aflu daca dupa ce am facut un credit de nevoi personale, ca persoana fizica in valoare de 18000 lei,am platit ratele timp de doi ani jumatate dupa care nu am mai putut plati.as dori in continuare sa aflu ce se poate intampa!!!multumesc

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in totalitate in strainatate ContSters53266 ContSters53266 buna am un credit de nevoi personale in spania fara giranti si fara garantii in valoare de 9000euro am platit cam jumatate din perioada de rambursare .datorita ... (vezi toată discuția)
Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Recuperari credite ginailinca ginailinca Buna ziua!am avut un credit la BCR dupa 3 ani am ajuns in imposibilitatea de a mai plati cateva rate si am ajuns fara sa stiu la o societate de recuperari ... (vezi toată discuția)