avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARI CREDITE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARI CREDITE

Buna ziua!am avut un credit la BCR dupa 3 ani am ajuns in imposibilitatea de a mai plati cateva rate si am ajuns fara sa stiu la o societate de recuperari credite!creditul a fost facut pentru nevoi personale si nu am giranti si nimic girat !cu acesti domni am facut acum 4 ani un contract telefonicamente pentru ca sunt in italia deci nu am semnat nimic am platit timp de 4 ani acum sunt din nou fara servici si as dori daca puteti sa mi raspundeti daca eu nu pot plati ratele imi pot lua apartamentul ?au vreun drept daca imprumutul este facut doar cu buletinul?va rog din suflet sa mi raspundeti ce trebuie sa fac sau la ce sa ma astept!
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
ginailinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:53, 15 Decembrie 2014
Ce valoare aveti de rambursat? Daca valoarea depaseste 10.000 lei, poate sa va execute bunurile (printre ele si apartamentul).
Daca nu au ce altceva sa va execute, se va vinde la licitatie ap, indiferent de valoarea datoriei. Incercati sa platiti cat de putin puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ma sfatuiri sa fac? ianos ianos Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)