Buna ziua!am avut un credit la BCR dupa 3 ani am ajuns in imposibilitatea de a mai plati cateva rate si am ajuns fara sa stiu la o societate de recuperari credite!creditul a fost facut pentru nevoi personale si nu am giranti si nimic girat !cu acesti domni am facut acum 4 ani un contract telefonicamente pentru ca sunt in italia deci nu am semnat nimic am platit timp de 4 ani acum sunt din nou fara servici si as dori daca puteti sa mi raspundeti daca eu nu pot plati ratele imi pot lua apartamentul ?au vreun drept daca imprumutul este facut doar cu buletinul?va rog din suflet sa mi raspundeti ce trebuie sa fac sau la ce sa ma astept!
Ce ma sfatuiri sa fac?
ianos
Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar
pompiliairina
Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)