Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ca vor sa-mi execute silit ap pentru suma de 10000 roni pe care-i datorez unui ifn unde nu am girat cu nici un bun a fost un imprumut de nevoi personale fara ipoteca sau girant Mentionez ca in prezent nu am venituri intrucat sunt somer si in luna mai se termina si somajulCe se poate intampla?
isi vor nota somatia in cf dvs , si apoi dc nu veti plati acele sume de bani vor scoate la licitatie apartamentul pt a-si recupera creanta
dc sunteti casat si ap este bun comun, at vor tb inainte sa introd o act in instanta pt partajul bun comune si abia apoi vor putea sa va execute partea dvs de ap., ac proc poate dura si 2-3 ani.
adica veti avea multe batai de cap si cu banca unde va platiti ratele la zi. In contractul de credit e o prevedere ca se poate declara scadent anticipat creditul in momentul in care se declanseaza o actiune de executare silita.
Asa ca incercati o rezolvare amiabila cu IFN-ul.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Credit
pana lili
mama a avut o rata si plateam la banca acum ea a decedat si eu nu am bani sa platesc cdreditul.ma poate executa cineva silit?daca dau bunuri inapoi scap?suma ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca
jean59
O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)