mama a avut o rata si plateam la banca acum ea a decedat si eu nu am bani sa platesc cdreditul.ma poate executa cineva silit?daca dau bunuri inapoi scap?suma se ridica cam la 5000 lei ,cu ce suma poate fi scos ap la vanzare,restul banilor din vanzare imi revin mie,sau totul revine bancii respectiv executorului?
da va poate executa silit pe dvs in calit de mostenitor(dc ati dezbatut succesiunea, dc nu at banca va putea cere in numele dvs sa se dezbata succesiunea si abia at sa va urmareasca pe dvs, in cazul in care nu acceptati mostenirea, at inst va constata mostenirea ca fiind liberea, statul va deveni mostenitor si banca se va indrepta impotriva statului pt recuperarea creantei si va executa bunurile defunctei.
verificati clauzele contractuale si, in functie de acestea, vedeti ce se poate face. executarea silita ar putea aparea numai daca creditul a fost garantat de dv.
nu e girat cu nimic creditul.mostenirea nu e dezbatuta.dar daca eu dezbat mostenirea si trec apartamentul(singurul bun),pe numele copiilor mei,ce se mai poate intampla?
Ce ma sfatuiri sa fac?
ianos
Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ... (vezi toată discuția)