avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zi libera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zi libera

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca ziua de 30 noiembrie-Sf. Andrei va fi libera anul acesta.
Daca da, de la ce data va trebui sa o trec in regulamentul intern, mai exact cand a fost publicata in Monitorul Oficial?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 09:38, 18 Iulie 2012
Pana in prezent nu s-a publicat in MO o lege de modificare a codului muncii cu privire la ziua libera, in data de 30 noiembrie. Asteptati pana se promulga legea si se publica in MO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera ILENIA ILENIA Buna ziua, As dori sa stiu daca s-a publicat in M.O. ziua libera de Sf. Andrei ca sa pot introduce aceasta zi in Regulamentul Intern (de la ce data?) Va ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind modificarea codului muncii: 30 noiembrie - zi libera  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Lege pentru modificarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 Codul muncii, republicata: Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege. Articol unic. - ... (vezi toată discuția)
Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)