avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Denuntarea unilaterala a protocolului de colaborare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Denuntarea unilaterala a protocolului de colaborare

Buna ziua.

Va supun atentiei o speta si as vrea sa stiu daca este vreo cale legala de denuntare unilaterala a unui Protocol de colaborare, mai inainte de data stipulata in cuprinsul acestuia.
In fapt, in luna aprilie 2011 s-a incheiat un Protocol de colaborare intre o institutie publica judeteana si structura teritoriala (filiala locala) a unei organizatii non-guvernamentale, “pe o perioada de 1 an, cu prelungirea automata pe o perioada de 1 an, daca niciuna dintre parti nu il denunta prin notificare verbala.
In lipsa unei notificari prealabile efectuata de catre oricare dintre parti cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea valabilitatii acestuia, protocolul se prelungeste de drept, in mod succesiv, cu cate 1 an.
Oricare dintre parti are dreptul de a denunta unilateral prezentul protocol, cu instiintarea prealabila a celeilalte parti.
Partile semnatare se angajeaza ca orice impediment survenit in derularea prezentului protocol sa fie notificata in timp util celeilalte parti, iar remedierea acestuia sa fie facuta prin consultare reciproca.
In cazul in care una dintre cele doua parti nu isi poate indeplini sarcinile prevazute in prezentul protocol se obliga sa faca cunoscut celeilalte parti disfunctionalitatile respective”.
Mentionez ca dorinta de a denunta unilateral Protocolul nu se datoreaza unor disfunctionalitati in indeplinirea sarcinilor prevazute in protocol, ci unor aspecte de natura a pune intr-o lumina nefavorabila imaginea institutiei publice (activitati desfasurate si perceptia actuala a societatii asupra asociatiei non-guvernamentale).

Cu stima pentru ceea ce faceti,
Dan C.

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala mihai440 mihai440 intr-un contract de locatiune incheiat pe un an de zile se prevede 1 durata contractului se prelungeste in miod automat, pe perioade de timp egale, daca nici ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii ramoser ramoser La incheierea unui contract de prestari servicii de consultanta nu s-au specificat conditiile de denuntare unilaterala a contractului. Contractul se ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract servicii inainte de termen vlahone vlahone Buna ziua, Am un contract pe persoana fizica cu un furnizor de aprovizionare apa care are prevazuta durata contractuala de un an si este specificat ca nu ... (vezi toată discuția)