avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract prestari servicii

La incheierea unui contract de prestari servicii de consultanta nu s-au specificat conditiile de denuntare unilaterala a contractului. Contractul se prelungeste automat in fiecare an daca nici una dintre parti nu isi exprima dorinta de reziliere. Dar nu este mentionat nici un termen care trebuie respectat pentru notificarea intentiei de neprelungire a contractului. La fel, daca se doreste incetarea contractului in perioada de derulare a acestuia ce termen de preaviz ar trebui respectat din moment ce nu s-a specificat un anumit termen
Cel mai recent răspuns: ramoser , utilizator 08:29, 9 Iunie 2010
incercati un preaviz de 15 zile.
Banuiesc ca din moment ce partea care a primit notificarea de denuntare cu preaviz, si a semnat ca este de acord nu va putea lua nici o masura juridica impotriva celeilalte parti ulterior
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
ramoser, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arendare caravia ana caravia ana Am semnat un contract de arendare in care se stipuleaza: - Perioada de arendare este de 5 ani, incepand cu data semnarii prezentului contract.Contractul ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala mihai440 mihai440 intr-un contract de locatiune incheiat pe un an de zile se prevede 1 durata contractului se prelungeste in miod automat, pe perioade de timp egale, daca nici ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a protocolului de colaborare dan_co dan_co Buna ziua. Va supun atentiei o speta si as vrea sa stiu daca este vreo cale legala de denuntare unilaterala a unui Protocol de colaborare, mai inainte de ... (vezi toată discuția)