avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestat pe strada
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestat pe strada

Buna , cu rusine o spun dar nu am ce face asta este ... fratele meu in varsta de 27 de ani astazi in jurul orei 16.30 a fost arestat la terasa unui bar de catre 3 civili de la politia economica in urma unei urmariri penale de un an de zile. Fratele meu fiind tot timpul cu ochii in patru pe strazi a scapat de politie timp de un an de zile iar astazi cand a decis sa bea un suc sa se racoreasca pentru 5 minute l-au asaltat cei de la politie printre care si comisarul sef de la politia econmica Oradea . A fost dus la sectia de politie si i-au confiscat cateva contracte si o stampila ceea ce imi apartineau mie iar telefonul lui i-a fost dat sotiei lui fratemeu. Intrebarea mea este ce sanse are fratele meu sa scape de puscarie , fiind condamnat la 4 ani , avdn din 2007 un dosar in care a fost condamnat la 5 ani cu suspendare iar dupa aceste fapte nu s-a stapanit si a continuat mai departe cu "tzepele" cu file cec fara acoperire de la firma lui catre alte firme. Sunt in cale de disperare va rog dati-mi un sfat cum asi putea actiona sa il scot ... nu conteaza banii doar sa il vad in libertate
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
c.florian, utilizator
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 20:13, 20 Iulie 2012
Din nefericire , raspunsul nu poate fi decat unul descurajator.
Sansele sunt minuscule , daca nu chiar egale cu zero.
Se pare ca fratele dvs si-a ales un alt fel de viata si va trebui sa plateasca in fata legii.
Ajutati-l , alegandu-i un avocat bun, pentru a-l sprijini sa minimalizeze repercusiunile penale ale faptelor sale.


din nefericire, fratele dv a ales in cunostinta de cauza. recidiva este evidenta, sustragerea de la executare, etc. cautati un avocat penalist bun care sa va sfatuiasca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Complice furt mihaiii30 mihaiii30 fratele meu a fost arestat pt complicitate la furt,i-a dat mandat de 29zile .dar el nu recunoate fapta,autorul a luat fapta asupra lui si a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil Cristina Paula Cristina Paula Se poate incredinta copilul unui fost detinut,inchis pt talharie ce a si recidivat intre timp insa fara privare de libertate, a fost ani buni dependent de ... (vezi toată discuția)