avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Suspendarea unei Societati Comerciale cu datori
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Suspendarea unei Societati Comerciale cu datori

Buna ziua! As dori sa aflu daca pot sa suspend activitatea unui SRL care are datorii la Administratia Financiara, ptr 3 ani de zile. Cat sunt taxele catre registrul comertului.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:46, 19 Iulie 2012
nu puteti face acest lucru numai daca cei de la finante sunt de acord...
O puteti suspenda, dar penalitatile si dobanzilor vor curge si se vor acumula debitului restant. Pe langa aceasta perioada de suspendare a activitatii societatii intrerupe prescriptia dreptului organului fiscal de a va executa silit si este posibil ca la finalul suspendarii sa fiti executat silit.
Costuri aproximative 250 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate suspendata, capacitate procesuala activa ContSters79137 ContSters79137 Pe perioada suspendarii activitatii la Registrul Comertului, o societate comerciala (in speta un SRL) mai are capacitate procesuala activa, cu alte cuvinte mai ... (vezi toată discuția)