avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pe ce data pot iesi la pensie nepenalizata ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pe ce data pot iesi la pensie nepenalizata ?

Buna ziua ,
M-am nascut pe data de 23 .08. 1957 , sex feminin si m-am angajat pe data de 15 martie 1975 ,
Am lucrat pina in prezent, cu o vechime in cimpul muncii neintrerupta.
Pe ce data pot iesi la pensie , NEPENALIZATA ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 19:39, 19 Iulie 2012
Va puteti pensiona anticipatat dupa anul 2013 luna Iunie la virsta de 55 ani si 10 luni daca indepliniti conditia stagiului complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 38 ani si 10 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am 56 de ani sunt nascuta pe 14/04/1957 sunt de sex feminin si am o vechime in munca de 30 de ani si 10 luni as dori sa stiu daca pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensionare 2012 dream4lucas dream4lucas Buna ziua, Mama este nascuta in sept 1957. Lucreaza din martie 1974. Cand poate iesi la pensie si in ce conditii? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua.Sotia mea este nascuta in data de 24 09 1957 si are vechime in munca de 35 ani. Cand poate iesi la pensie normal, anticipata,sau anticipata partial? ... (vezi toată discuția)